OM FOLKKYRKAN

Den 3:e april 2011 startade Folkkyrkan. Vi arbetar under devisen: Älska Gud, Älska Människor och Älska Malmköping. Folkkyrkan är anslutet till samfundet Pingst.

Vår önskan är att alla människor, även de som inte tror som vi, skall känna sig välkomna hos oss. Vi är en social kyrka av människor för människor. Därför påminner vår kyrka mer om ett café än en traditionell kyrka.

I nuläget träffas vi varje vecka i hemgrupper, fikar, umgås och delar livet med varandra. På söndagar har vi ”Söndag i Folkkyrkan”, som är en lite modernare gudstjänst med livemusik, Äventyret för barnen, undervisning och gott om tid för fika & mingel. Förutom detta ordnar vi fester, grillkvällar, Äventyret på Gammaldags Malmköpings Marknad mm. Bästa sättet att veta vad som är på gång är att ”gilla” oss på Facebook. (Sök på Folkkyrkan Malmköping)

Som kyrka är vi stolta över att stå för ett 2000 år gammalt budskap, för oss är Jesus relevant idag, hans budskap tidlöst och vår tro en oerhörd tillgång.

Vår Second Hand-butik har öppet på lördagar och är en utmärkt plats att fynda på. Där kan du hitta någon bra pryl, slå dig ner med vänner, ta en kaffe och njuta lite av livet.

Kommentarer inaktiverade.